Näin se toimii

Lataa Tuup, tilaa Kyyti!

Lataa Tuup-applikaatio joko Google Play kaupasta (Android) tai Apple Storesta (iPhone).

Tuup, kaikkien Kyytien kauppa.

pic

Rekisteröidy palveluun syöttämällä sähköpostiosoite ja luomalla salasana. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi linkin josta pyydämme sinua vahvistamaan sähköpostiosoitteen. Vahvistettua sähköpostisi, voit heti kirjautua palveluun puhelimellasi.

Sovellus hakee automaattisesti nykyisen sijaintisi, jos olet antanut luvan käyttää sijaintitietoja. Voit myös kirjoittaa osoitteesi manuaalisesti osoitekenttään. Tarkistathan, että sovelluksessa asetat lähtöpaikan ja määränpään, matkustajamäärän sekä mahdolliset lisämatkatavarat. Voit myös tilata Kyydin ennakkoon ja valita haluamasi päivän -ja ajan sekä milloin Kyydin tulee aikaisintaan lähteä tai olla perillä viimeistään.

Sovellus näyttää sinulle Kyydin reittiehdotukset ja matka-ajat. Näet koko matkasi hinnan kolmessa eri palveluluokassa; Express, Flex ja Smart, joista klikkaamalla itsellesi sopivinta vaihtoehtoa pääset tilaamaan Kyydin. Onnistuneen tilauksen jälkeen saat puhelimeesi notifikaation “tilaus on vastaanotettu” ja voit avata matkalippusi.

Saat myös ennen matkan alkua notifikaation “Kyytisi on tulossa” ja voit seurata Kyydin lähestymistä kartalla.

Voit tarkastella tämän hetkistä matkaa “Matkat-osiosta” ja näet sieltä myös tilaushistorian.

Kyydin tilausnumero toimii matkalippuna, joten näytä se kuljettajalle.

Maksu veloitetaan automaattisesti maksukortiltasi. Voit valita teetkö ostoksen korttiluotolla vai suoraan pankkitililtäsi (Credit/Debit). Yhdistelmäkortissa Debit-kortin numero ja kolminumeroinen CVC2/CVV2-turvakoodi ovat kortin kääntöpuolella. Tuemme kaikkia yleisimpiä maksukortteja kuten Visa, Visa Electron ja Mastercard. Maksun välittäjänä toimii PayIQ.